Ανατριχιαστικό και γλοιώδη, χαρακτήριζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον ιδιοκτήτη των Harrods, όπως αποκαλύπτει ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας.

«Πάντα βάζει τα χέρια του πάνω μου», φέρεται να έλεγε η Νταϊάνα στον μπάτλερ της Πωλ Μπαρέλ, ο οποίος αφηγείται λεπτομέρειες από την απρεπή συμπεριφορά του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ προς την πριγκίπισσα την εποχή που είχε σχέση με το γιό του Ντόντι .

Ο Πωλ Μπαρέλ μιλώντας στη SUN αποκάλυψε την ανήθικη συμπεριφορά του αφεντικού των Harrods προς την Νταϊάνα όταν τον συνάντησε για πρώτη φορά στο γραφείο του.

Το περιστατικό που αφηγείται συνέβη πριν ξεκινήσει σχέση με τον Ντόντι.

Ο Μπαρέλ είπε ότι ο Φαγέντ, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά ή ακόμη και βίασε δεκάδες γυναίκες, είπε στην Νταϊ’ανα : «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί στην αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας είναι πρώτος». Στη συνέχεια καυχήθηκε: «Θα κοιμηθώ μαζί σου».

Ο 66χρονος πρώην μπάτλερ πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα αναφερόταν στον πρώην μεγιστάνα των Harrods ως «Γιόντα» από τον γνωστό χαρακτήρα του Star Wars και «Θεό» λόγω του αχαλίνωτου εγώ του.

Η Νταϊάνα, η οποία πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι με τον γιο του Αλ Φαγιέντ, Ντόντι, τον Αύγουστο του 1997, αποκάλεσε τον ηλικιωμένο άνδρα «ανατριχιαστικό», «γλοιώδη», ερπετό» καθώς και ότι όταν τον άκουσε «έτρεμε από αηδία», δήλωσε ακόμη ο Μπαρέλ.

Ο πρώην μπάτλερ, ο οποίος εργάστηκε για την Νταϊάνα μεταξύ 1987 και 1997, δήλωσε ότι ήταν «αηδιασμένος» από τη συμπεριφορά του Αλ Φαγέντ – και δήλωσε ότι, αν η πριγκίπισσα ζούσε ακόμα, θα υποστήριζε τις γυναίκες που κατηγορούν τώρα τον εκλιπόντα μεγιστάνα για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Μπάρελ είπε ότι ο Φαγιέντ, ο οποίος πέθανε πέρυσι σε ηλικία 94 ετών, είχε φλερτάρει την Νταϊάνα από το 1986 όταν τη συνάντησε σε έναν αγώνα πόλο με χορηγία των Harrods. Ο Μπάρελ είπε ότι ένιωθε αηδιασμένος όταν άκουσε τη δυσάρεστη παρατήρηση «κοιμήσου μαζί σου» από τον πονηρό Φαγιέντ – ο οποίος ήταν τότε στα 60 του και σχεδόν δύο φορές μεγαλύτερος από την Νταϊάνα.

Είπε: «Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν βγήκε τρέχοντας από το γραφείο του τρέμοντας και μου είπε, και αυτά είναι ακριβώς τα λόγια της, ότι είπε: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί στην αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας πηγαίνει πρώτος». ‘. «Είπε, «Θα κοιμηθώ μαζί σου». Τότε είπε σοκαρισμένη: «Μπορείς να φανταστείς να κάνεις έρωτα με τον Γιόντα;». «Έτσι τον αποκαλούσε. Ήμουν αηδιασμένος από τη συμπεριφορά του»

«Πίστευε ότι αυτό ήταν δικαίωμά του και ότι θα συνέβαινε στην πραγματικότητα – ότι θα κοιμόταν πραγματικά με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Και αυτό ήταν πάντα στο μυαλό της σε όλη τη διάρκεια του «ρομάντσου» με τον Ντόντι».

Ο Μπαρέλ , που ζει κοντά στο Chester, πρόσθεσε: «Της είπα να τον προσέχει και να μην τον εμπιστεύεται. Εκείνη συμφώνησε. Μου είπε, «Όπως η Τζάκι Κένεντι, πρέπει να βρω έναν Ωνάση που θα με προστατεύει».
«Αυτό που ήθελε πάνω από όλα ( ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ) ήταν να σχετίζεται με τη βασιλική οικογένεια. Ο Φαγιέντ αγόρασε το σκάφος ακριβώς πριν από αυτές τις διακοπές για να μπορέσει ο Ντόντι να κάνει ιδιωτικά με την πριγκίπισσα. «Ξόδεψε εκατομμύρια προσπαθώντας να την φλερτάρει και ο γιος του ήταν απλώς ένα πιόνι στο παιχνίδι του», κατέληξε ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook