Ψύχραιμοι συνεχίζουν το μάθημα χορού, ενώ οι σειρήνες ηχούν και οι εκατοντάδες πύραυλοι χτυπούν το Ισραήλ.

Τα μέλη μιάς ομάδας χορού, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Sky News, βρίσκονταν σε ένα υπόγειο δωμάτιο στο Τελ Αβίβ, όταν ήχησαν οι σειρήνες της επίθεσης του Ιράν και συνέχισαν κανονικά το μάθημα τους.

Συναγερμοί ήχησαν σε όλη τη χώρα και οι Ισραηλινοί πήγαν σε καταφύγια για να προφυλαχθούν από την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε χτες Τρίτη το Ιράν.

Ωστόσο τα μέλη της ομάδας που έκαναν μάθημα λαϊκών χορών στο Τελ Αβίβ φαίνονται ήρεμα καθώς η συνεδρία συνεχιζόταν εν μέσω της σφοδρής επίθεσης σε ένα υπόγειο ασφαλές δωμάτιο.

Σημειώνεται ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν εκτόξευσαν 200 πυραύλους εναντίον του Ισραήλ κατά την επίθεση που εξαπολύθηκε το βράδυ της Τρίτης (01.10.24), ανάμεσά τους, για πρώτη φορά, και υπερηχητικούς πυραύλους, μετέδωσε σήμερα η ιρανική κρατική τηλεόραση.

Οι Φρουροί της Επανάστασης επίλεκτο σώμα των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, υποστήριξε πως «το 90%» των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν «πέτυχε τους στόχους τους».

Αντίθετα σύμφωνα με τα Ισραηλινά Μέσα αλλά και δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων η επίθεση ήταν «αναποτελεσματική» και οι ζημιές περιορισμένες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook