O Ντόναλντ Τραμπ έχει καταστήσει τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας του για το 2024 και χρησιμοποιεί τακτικά εξευτελιστική γλώσσα όταν περιγράφει τους μετανάστες χωρίς νόμιμα έγγραφα.

Μετά το περίφημο οι μετανάστες τρώνε τα κατοικίδια τους, σήμερα ο Ντόναλντ Τράμπ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επανέλαβε την ρητορική εναντίον των μεταναστών σήμερα, κατηγορώντας τους ότι εισάγουν «κακά γονίδια» στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία διαβεβαίωσε ότι η Δημοκρατική αντίπαλός του, η Κάμαλα Χάρις, επέτρεψε σε χιλιάδες «δολοφόνους» να μπουν στη χώρα, μέσω της μεταναστευτικής πολιτικής της.

«Πολλοί από αυτούς δολοφόνησαν περισσότερους από έναν ανθρώπους και σήμερα ζουν ήσυχοι στις ΗΠΑ. Αυτοί οι φόνοι, ξέρετε, νομίζω ότι είναι στα γονίδιά τους. Και έχουμε κακά, πολλά κακά γονίδια στη χώρα μας αυτή τη στιγμή», είπε ο Τραμπ.», είπε.

Ο Τράμπ ακολουθεί ιαπαξιωτική ρητορική καθώς στοχοποιεί μετανάστες χωρίς έγγραφα και υπόσχεται μαζικές απελάσεις εάν επανεκλεγεί.. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει καταστήσει τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας του για το 2024 και χρησιμοποιεί τακτικά εξευτελιστική γλώσσα όταν περιγράφει τους μετανάστες χωρίς νόμιμα έγγραφα.

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Τραμπ είπε σε συνέντευξή του ότι οι μετανάστες χωρίς έγγραφα «δηλητηρίαζαν το αίμα της χώρας μας», ενώ πρόσφατα στο debate με την Κάμαλα Χάρις ε’ιχε διαδώσει ψευδείς φήμες για μετανάστες από την Αϊτή που τρώνε κατοικίδια στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο.

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε σθεναρά τα σχόλια του Τραμπ αργότερα τη Δευτέρα, αποκαλώντας τη γλώσσα του πρώην προέδρου «μισητή» και «αηδιαστική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook