«Ούτε ένα κεραμίδι δεν έχει φύγει», λέει η κόρη του ιδιοκτήτη

Ο ιδιοκτήτης σπιτιού Pedro Casares από το Ορλάντο, είχε την τρελή ιδέα να δέσει με ιμάντες το σπίτι της οικογένειάς του για να το προφυλάξει από τον καταστροφικό τυφώνα Μίλτον που έπληξε τη Φλόριντα.

Και είχε δίκηο γιατί όπως δείχνει η κόρη του σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral, το σπίτι έμεινε άθικτο και δεν έφυγε από τη θέση του ούτε ένα κεραμίδι παρά τους θυελλώδεις ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές.

Ο Casares ξόδεψε 22.000 δολάρια για τις τσιμεντένιες «άγκυρες» και τους ειδικά κατασκευασμένους κατά παραγγελία ιμάντες που έντυσαν την οροφή του σπιτιού της οικογένειας, οι οποίοι λέγεται ότι μπορούν να αντέξουν βάρος 5.400 κιλών.

Η χρήστης του TikTok, SimplyUniqueSmiles93, η κόρη του Casares, ανέβασε βίντεο με το σπίτι για να μπορέσουν οι ακόλουθοι να δουν πως το σπίτι είχε αντέξει.

«Ευτυχώς είμαστε καλά. Υπάρχουν μόνο πολλά φύλλα παντού, αλλά όλα είναι ακόμα άθικτα. Υπάρχουν πολλές πληγείσες περιοχές κοντά στο σπίτι μας», εξήγησε.

«Το σπίτι είναι άθικτο. Ούτε ένα βότσαλο, ούτε ένα κεραμίδι δεν έχει φύγει από τη στέγη. Όλα είναι καλά. Δεν θα βγάλουμε τους ιμάντες μέχρι να τελειώσει ο τυφώνας!» πρόσθεσε.

@simplyuniquesmiles93

We made it through our second Hurricane and we are blessed to have no crazy damages to rhe home. My prayers still continue to those heavily affected during this time. Me and my dad are about to drive to see if anyone needs help🙏🫶🏼🏠#HurricaneMilton#CentralFL#Orlando#FLhomegoesviral#homestrappeddown#homedepot#lowes#USCC#cargocontrolstraps#acehardware#CNN#wash2news#spectrumnews#telemundo#univision#dailymail#abcnews#ukradiostation

♬ Inspirational – neozilla

Πριν χτυπήσει η καταιγίδα, οι χρήστες των social media είχαν γοητευτεί από την ιδέα του Casares.
Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι εντυπωσιάστηκαν από τις προσπάθειές του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «θρύλο» και επαινώντας τον επειδή «σκέφτηκε out of the box».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook