Το καταφύγιο της Χεζμπολάχ βρισκόταν σε βάθος 7 μέτρων και είναι περίπου 50 τετραγωνικά.

Σε βάθος 7 μέτρων ήταν το καταφύγιο της Χεζμπολάχ που εντόπισε ο ισραηλινός στρατός στον νότιο Λίβανο, εκεί που ο IDF εντοπίζει και συλλαμβάνει μαχητή της οργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης χερσαίας επιχείρησης των δυνάμεων του ισραηλινού στρατού (IDF) στην περιοχή του νότιου Λιβάνου, εντοπίστηκε σε κτίριο υπόγειο φρεάτιο που οδηγεί σε καταφύγιο της Χεζμπολάχ.

Το καταφύγιο βρίσκεται σε βάθος 7 μέτρων και είναι περίπου 50 τετραγωνικά. Εκεί, οι Ισραηλινοί στρατιώτες εντόπισαν άνδρα της Χεζμπολάχ με όπλα, εξοπλισμπό και προμήθειες κάτι που μαρτυρά ότι ο σχεδιασμός ήταν να μπορεί να μείνει εκεί για καιρό.

Ο IDF έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης μαχητή της Χεζμπολάχ τον οποίο εντόπισαν στο υπόγειο καταφύγιο σε περιοχή του νοτίου Λιβάνου .

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μαχητής της Χεζμπολάχ παραδόθηκε φορώντας μόνο τα εσώρουχά του και τα παπούτσια του.

Μετά τη σύλληψή του ανακρίθηκε σε χωράφι, πριν τελικά να μεταφερθεί σε κρατητήριο για περαιτέρω ανάκριση.
Σύμφωνα με δημοσίευματα των ισραηλινών μέσων την περασμένη εβδομάδα οι Ισραηλινές δυνάμεις δήλωσαν ότι σκότωσαν πάνω από 100 στελέχη της Χεζμπολάχ κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων νότιο Λίβανο

Σύμφωνα με τον IDFη 146η Μεραρχία έχει βρει δεκάδες φρεάτια που οδηγούν σε σήραγγες, αποθήκες και θέσεις μάχης. Περισσότεροι από 50 εκτοξευτές ρουκετών της Χεζμπολάχ και 60 κέντρα διοίκησης καταστράφηκαν επίσης στο νότιο Λίβανο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook