«Θέλω να το ξεκαθαρίσω: θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου - επίσης στη Βηρυτό», δήλωσε σήμερα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Ισραηλινός Στρατός θα συνεχίσει να χτυπά τη Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και οπουδήποτε στον Λίβανο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εν μέσω αναφορών ότι το Ισραήλ είχε υποχωρήσει σε αίτημα των ΗΠΑ να απόσχει από αεροπορικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, σύμφωνα με τη jpost.

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω: θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου – επίσης στη Βηρυτό», δήλωσε ο Νετανιάχου.


Τέτοια χτυπήματα θα πραγματοποιηθούν «σύμφωνα με επιχειρησιακές εκτιμήσεις. Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε και τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Μετά τις δηλώσεις του ακολούθησαν δύο ενημερώσεις από μια ανώτερη ισραηλινή διπλωματική πηγή που απέρριψε πολλές αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με αίτημα των ΗΠΑ να σταματήσει το Ισραήλ να επιτίθεται σε στόχους της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό.

Πυραυλικό μπαράζ σε 180 περιοχές του Ισραήλ, έτρεχαν στα καταφύγια οι πολίτες

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα σήμερα, σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ και σε 180 κοινότητες του κεντρικού Ισραήλ, με τον IDF να κάνει λόγο για μπαράζ ρουκετών από τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ να αναλαμβάνει την ευθύνη. Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, σειρήνες ήχησαν λόγω ρουκετών, απειλώντας περιοχές του κεντρικού Ισραήλ όπως και το Τελ Αβίβ, γεγονός που οδήγησε εκατομμύρια Ισραηλινούς σε καταφύγια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις