Ο Βρετανός μουσικός, Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, βρήκε τον θάνατο σε ηλικία 31 ετών στην Αργεντινή, ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση του Μπουένος Άιρες.

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του boyband One Direction, πέθανε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με την αστυνομία εκεί. Ήταν 31 ετών.

Ο θάνατος του Πέιν σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην οδό Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας.
Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη στο ξενοδοχείο έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση, συντετριμμένοι θαυμαστές -οι περισσότεροι ηλικίας 20 και 30 ετών- και θεατές συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο της τραγωδίας και άναψαν κεριά για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του, πρώην συνάδελφοι και σταρ απέτισαν φόρο τιμής στα social media, προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση.

Ο τραγουδιστής, που έγινε διάσημος στο The X Factor το 2010, έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής. Η τραγική είδηση του θανάτου του έκανε μέσα σε λίγα λεπτά το γύρο του κόσμου και οι φίλοι και συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι από την απώλειά του.

Ο τραγουδιστής Olly Murs, δήλωσε ότι «δεν βρίσκει λόγια», περιγράφοντας τον θάνατο του Payne ως «καταστροφικό» με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Olly είπε ότι «πάντα γελούσαν» όταν συναντιόντουσαν, μιλώντας κυρίως για το «πόσο ενοχλητικά καλά ήταν πάντα τα μαλλιά του, ή για την αγάπη μας για τον Becks, τις παλιές μέρες του XF [X Factor] και την περιοδεία που μοιραστήκαμε μαζί.

«Ο Liam μοιραζόταν τα ίδια πάθη με μένα, τα ίδια όνειρα, οπότε το να βλέπεις τη ζωή του να τελειώνει τόσο νέος, είναι σκληρό. Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος και συντετριμμένος για την οικογένειά του και φυσικά για τον γιο του Bear που χάνει τον πατέρα του».
Ο Dermot O’Leary, ο οποίος ήταν παρουσιαστής του X Factor όταν εμφανίστηκε ο Liam, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στη σκηνή, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram: «Τα χειρότερα νέα».
«Τον θυμάμαι ως 14χρονο που εμφανίστηκε για οντισιόν στο The X Factor και μας ξετρέλανε τραγουδώντας Σινάτρα. Του άρεσε πολύ να τραγουδάει», έγραψε.
«Ήταν πάντα μια χαρά, είχε χρόνο για όλους, ευγενικός, ευγνώμων και ήταν πάντα ταπεινός».

Η κλήση για βοήθεια του υπαλλήλου στο ξενοδοχείο πριν συμβεί το μοιραίο

Ένας εργαζόμενος στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες έκανε μια απεγνωσμένη κλήση στο 999 ζητώντας «επείγουσα» βοήθεια προτού ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν πέσει σπό τον τρίτο όροφο από το μπαλκόνι του δωματίου του και σκοτωθεί . Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τηλεφώνημα του πανικόβλητου υπαλλήλου προέκυψαν σήμερα μετά την πτώση του πρώην σταρ των One Direction από τον τρίτο όροφο στην αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur στην Αργεντινή, όπως μεταδίδει η dailymail.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου έκανε δύο τηλεφωνήματα, λέγοντας στο πρώτο: «Έχουμε έναν επισκέπτη που είναι εκτός εαυτού από ναρκωτικά και καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του. «Χρειαζόμαστε κάποιον να έρθει». Στη συνέχεια τηλεφώνησε και δεύτερη φορά , λέγοντας: «Δεν ξέρω αν η ζωή του επισκέπτη βρίσκεται σε κίνδυνο. “Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι και φοβόμαστε ότι μπορεί να κάνει κάτι.” Ο Πέιν λέγεται ότι «ενεργούσε ακανόνιστα στο λόμπι του ξενοδοχείου και έσπασε τον φορητό υπολογιστή του» προτού «αναγκαστεί να μεταφερθεί πίσω στο δωμάτιό του», σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δευτερόλεπτα αργότερα ο υπάλληλος, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως Esteban, πρόσθεσε: «Απλώς στείλτε ένα ασθενοφόρο, μόνο ένα ασθενοφόρο». Οι εργαζόμενοι είχαν ακούσει έναν δυνατό ήχο στην αυλή πριν ανακαλυφθεί το σώμα του τραγουδιστή λίγο μετά τις 17:00 τοπική ώρα (9 μ.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου).

Εικόνες που κυκλοφόρησαν μετά το θάνατο του μουσικού δείχνουν το δωμάτιο από το ξενοδοχείο άνω -κάτω με σπασμένο υπολογιστή και άλλα διάσπαρτα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις