Η σύζυγος του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ φέρεται να εντοπίστηκε με τσάντα Birkin του οίκου Hermes αξίας 32.000 δολαρίων ενώ διέσχιζε τούνελ μαζί με την οικογένεια της προκειμένου να κρυφτούν, μία μέρα πριν από την επίθεση στο Ισραήλ.

Viral έχει γίνει η φωτογραφία της χήρας του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους ακολούθους να διερωτώνται εάν η 44χρονη κρατάει μια πανάκριβη τσάντα Birkin του οίκου Hermes, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε πάνω από 30 χιλιάδες ευρώ.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Ίντερνετ απεικονίζουν την 44χρονη Σαμπάν Αμπού Ζαμάρ να κρατάει μία μαύρη τσάντα που έχει πολλές ομοιότητες με την Birkin του οίκου Hermès, την 6η Οκτωβρίου του 2023, δηλαδή, λίγες ώρες προτού η Χαμάς εξαπολύσει επίθεση στο Ισραήλ, γράφουν οι Times of Israel.

«Η χήρα του Σινουάρ κρατούσε μια πολυτελή τσάντα;», σχολιάζουν πολλοί ακόλουθοι στα social media βλέποντας τις φωτογραφίες από τις κάμερες παρακολούθησης που δείχνουν ένα τούνελ στη Γάζα στις 23:00 το βράδυ τοπική ώρα.
Η σύζυγος του επικεφαλής της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ φέρεται να εντοπίστηκε να διαφεύγει σε σήραγγα της Γάζας με μια τσάντα Birkin αξίας 32.000 δολαρίων λίγες ώρες πριν από την σφαγή της 7ης Σεπτεμβρίου , ισχυρίστηκαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι, όπως έγραψε και η New York Post,ορμώμενη από το το tweet που έκανε ο εκπρόσωπος των IDF Avichay Adraee, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα: “Η γυναίκα του Σινουάρ μπήκε μαζί του στο τούνελ στις 6 Οκτωβρίου, κουβαλώντας μια τσάντα Birkin της οποίας το κόστος υπολογίζεται περίπου στις 32 χιλιάδες δολάρια! Το σχόλιο δικό σας..

Ενώ οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν αρκετά χρήματα για φαγητό μια σκηνή ή βασικά υλικά, βλέπουμε πολλά παραδείγματα της ιδιαίτερης αγάπης του Γιαχία Σινουάρ και της συζύγου του για τα χρήματα…”. δημοσιεύοντας κι ένα στιγμιότυπο οθόνης με την 44χρονη Σαμπάν Αμπού Ζαμάρ που κρατάει την τσάντα και δίπλα, την αυθεντική Birkin από τον οίκο Hermes με την τιμή που κοστίζει.

Ο Σινουάρ, εγκέφαλος της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου με τους 1200 νεκρούς και τους 250 Ιστραηλινούς ομήρους, ανέμσα τους μικρα΄παιδιά και ηλικιωμένοι, παντρεύτηκε τον Αμπού Ζαμάρ το 2011 λίγες εβδομάδες μετά την απελευθέρωσε από μια φυλακή του Ισραήλ μετά από ανταλλαγή κρατουμένων.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν το Σάββατο δείχνουν τον Sinwar να τρέπεται σε φυγή με την οικογένειά του, τη σύζυγο του και τα δύο του παιδιά , σε σήραγγα , προκειμένου να κρυφτεί μία μέρα πριν από την αιματηρή επίθεση στο Ισραήλ.


Το βίντεο αποκαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες από τις δυνάμεις του Ισραήλ.

Οι IDF κυνηγούσαν τον Σινουάρ από τον Οκτώβριο, καθώς εκινείτο υπόγεια και είχε πάντα γύρω του ανήλικα παιδιά ως ανθρώπινη ασπίδα ή ακόμη και Ισραηλινούς ομήρους για να αποτρέψει ένα στοχευμένο χτύπημα απο το IDF ή την IAF .

Τελικά όταν ο Γιαχία Σινουάρ έπεσε νεκρός από Ισραηλινά πυρά όταν βγήκε στην επιφάνεια από τα τούνελ και τον σκότωσαν οι Ισραηλινοί στρατιώτες σε ένα κτίριο, ενώ πάνω του βρέθηκαν 10.000 δολάρια και μια ατυτότητα Παλαιστίνιου δασκάλου, γεγονός που κατά τους Ισραηλινούς καταδεικνύει ότι ετοίμαζε την διαφυγή του από την εμπόλεμη ζώνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook