Γαλλία – Κορωνοϊός: Ξεπέρασε τους 4.000 σε ΜΕΘ και τους 90.000 θανάτους

Για πρώτη φορά από τα τέλη Νοεμβρίου, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας σε όλη τη Γαλλία, πάσχοντας από Covid-19, ξεπέρασε την Παρασκευή τους 4.000
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Geodes του υπουργείου Υγείας, όπου αναρτώνται προσωρινά στοιχεία, άλλοι 41 άνθρωποι εισήχθησαν σήμερα στις ΜΕΘ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νοσηλευομένων στους 4.033, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τις 26 Νοεμβρίου, στο τέλος του δεύτερου πανεθνικού lockdown στη χώρα.
Επίσης, το τελευταίο 24ωρο, μόνο σε νοσοκομεία (εκτός δηλαδή από γηροκομεία και άλλα προνοιακά ιδρύματα) καταγράφηκαν 223 θάνατοι από την Covid-19, κάτι που δείχνει ότι έχει ήδη ξεπεραστεί το ψυχολογικό όριο των 90.000 νεκρών από την πανδημία.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξαιρεί κινητά, υπολογιστές και τσιπ από τους νέους δασμούς
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήρθα αντιμέτωπη με τη «σκοτεινή πλευρά» του θεάτρου περισσότερες φορές από όσες μπορεί να φανταστεί άνθρωπος»
- Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε για τις κακές σχέσεις με τον πατέρα του και την ομοφυλοφιλία στη δεκαετία του ’70: «Μπορούσαν να με συλλάβουν» (βίντεο)
- Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2025: Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα – Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Βάζει …φωτιά στο Instagram με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες (βίντεο-φωτό)
- Λέσβος: Επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό – Πυροβόλησε σκάφος του Λιμενικού
- Μητσοτάκης στο TikTok για ψηφιακό φροντιστήριο: Δίνει ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να ετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στη δικαστική της διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook