Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παρενέβη η Ναταλία Καράντη και οι τόνοι ανέβηκαν , καθώς η γνωστή ηθοποιός είπε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της και έπεσε θύμα ανθρωποφαγίας.

Αφορμή της έντασης τα όσα είχε πεί πριν από  τρείς ημέρες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

«Όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται.

Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία».

Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Νωρίτερα στην εκπομπή είχε σχολιάσει το θέμα και η ηθοποιός Φιλλαρέτη Κομνηνού

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=pbzO8oa_vnE&feature=emb_logo

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις