Τον Ορέστη Χαλκιά τον γνωρίσαμε μέσα από το “Μaestro”, όπου έχει ρο ρόλο του τηλεοπτικού “Αντώνη”.

Το “Μaestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήταν η σειρά που έκανε τη διαφορά στην φετινή τηλεοπτική σεζόν και «σαλπάρει» και γι άλλες πολιτείες καθώς θα προβληθεί από το NETFLIX.

O 30χρονος Ορέστης Χαλκιάς μέσα από το ρόλο του στο σίριαλ , αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικές.

Ωστόσο ξέρουμε ελάχιστα πράγματα γι αυτόν. Στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Dot, ο Ορέστης έκανε μια αποκάλυψη και για την προσωπική του ζωή. Όπως είπε, εδώ και επτά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με μια κοπέλα, τη Δάφνη, που αποτελεί το στήριγμά του, όπως είπε, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες για εκείνη.

Η σύντροφος του Ορέστη Χαλκιά, είναι μια γοητευτική μελαχρινή και είναι επίσης ηθοποιός.


Η Δάφνη έχει σπουδάσει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ (κατεύθυνση υποκριτικής). Παρακολούθησε για έναν χρόνο μαθήματα σωματικού θεάτρου, παντομίμας και ακροβατικών στην Ανώτατη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης (RESAD) στη Μαδρίτη. Από το 2011 παρακολουθεί μαθήματα εναέριου χορού με την I. Mare. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού, καθώς και μαθήματα κλασικού χορού, λάτιν και τζαζ. Ενώ τα τελευαία χρόνια δραστηριοποιείται και ως Pilates Instructor.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ. Επίσης αποτελεί και το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής ελληνικής αρτοβιομηχανίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις