Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το απόγευμα η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 12 χρόνια και πριν δύο χρόνια ήρθε στη ζωή ο γιος του, ο οποίος επισφράγισε τον έρωτά τους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που μοιράστηκε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου κουμπάροι είναι η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στα Καλύβια της Αττικής .

Καλεσμένοι φυσικά στον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου ήταν το καστ από τη σειρά «Έλα στη Θέση μου» αλλά και τον «Παράδεισο των Κυριών» που πρωταγωνιστεί φέτος για δεύτερη σεζόν.

“Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ρωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά” είχε δηλώσει στην εκπομπή “The 2night show”.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν τη φλερτάρουν στο δρόμο, εκείνη απάντησε: “Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε “καμαρωτή”, “αρχόντισσα”, “αριστοκράτισσα” κι ο σύντροφός μου χαίρεται. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook