Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε και για τον χαμό της κόρης της Μαρίνας και την σχέση με την εγγονή της.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό και μίλησε για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για την απώλεια της κόρης της Μαρίνας, καθώς σύντομα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της.

«Άλλαξαν τα πράγματα σε πολύ μεγάλο βαθμό, όμως αν θέλουμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που ‘έφυγαν’ πιστεύω ακράδαντα ότι θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να τιμήσουμε τη ζωή. Τη ζωή ακόμα και τη δική μας αλλά και σαν έννοια. Οφείλεις λοιπόν, τιμώντας τους ανθρώπους που έχουνε ‘φύγει’, να μπορέσεις να κρατηθείς, να είσαι παρών ακόμα και για να τους θυμάσαι. Όσο θυμάσαι κάποιον αυτός ζει», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός ρώτησε την Αιμιλία Υψηλάντη εάν υπάρχουν στιγμές που στο πρόσωπο της εγγονής της βλέπει την κόρη της. Μια ερώτηση την οποία η ηθοποιός θέλησε να αποφύγει να απαντήσει δημόσια.
«Ναι, αλλά να μην πούμε παραπάνω γι’ αυτό», αντέδρασε αρχικά, με τον Κώστα Τσουρό να επισημαίνει ότι σέβεται την στάση της.

«Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου παρόλο που μπορεί να γίνεται άθελά μου. Μια υπερπροστατευτικότητα θα έλεγα. Φυσικό είναι γιατί δεν έχω και κανέναν άλλον, σε ένα σημείο, δηλαδή καταλαβαίνω σαν άνθρωπος ότι και λάθος να κάνω ανθρώπινο είναι και οι άνθρωποι είναι για να κάνουν λάθη», πρόσθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός παρακολούθησε, μέσω βίντεο, τον Γιώργο Λιάνη να περιγράφει σκηνές της ζωής τους που καθόρισαν την πορεία τους.

«Ήταν μοιραία η συνάντησή μας, άλλαξε τη ζωή μας προς το καλύτερο», σημείωσε ο κ. Λιάνης, με την Αιμιλία Υψηλάντη να λέει:

«Είναι σημαντικό άνθρωποι που έχουν περάσει από τη ζωή σου να μιλούν με ωραία λόγια για σένα. Ήταν μια συνάντηση που μας βοήθησε και τους δύο».

«Η Σκιά του Μαρτ»
Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Σκιά του Μαρτ» στο θέατρο Αργώ.

«Αφορά μια μάνα που έχει έναν γιο ηρώα που σκοτώθηκε στην αντίσταση εναντίον του κατακτητή, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ήρωας, του έχουν φτιάξει και μνημείο. Η μάνα είναι πολύ περήφανη για τον γιο. Αυτός ήταν και το ίνδαλμά της γιατί είχε όλα τα χαρακτηριστικά του γενναίου, του ωραίου. Έχει και έναν άλλο γιο που είναι ακριβώς το αντίθετο, ένα παιδί όχι προικισμένο από τη φύση και δειλό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook