Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκαλεί ο θάνατος της ηθοποιού Κάτιας Νικολαίδου

Η Κάτια Νικολαίδη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 58 χρόνων μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος.

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου ,το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε.
Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια», έγραψε σε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία τους.

Η Κάτια Νικολαΐδου είχε γεννηθεί το 1965 στο Αιγάλεω.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό ρόλο το 1992 στη σειρά «Τμήμα Ηθών» ενώ ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία», ενώ μετείχε και στην επόμενη ταινία του «Η Λίζα και όλοι»

Ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές όπως το «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και το «Θα σε δω στο πλοίο».

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε 15 επεισόδια της σειράς «10η εντολή».

Πρωταγωνίστησε ακόμη στη σειρά του Mega «Μια στιγμή δυο ζωές», όπως και στην Κύπρο στη σειρά του Sigma «Σε φόντο κόκκινο» μαζί με τον Γιάννη Βόγλη.

Τα τελευταία χρόνια απείχε με δική της επιλογή, όπως έλεγε: «Κουράστηκα! Ζω το μισό χρόνο στο Βέλγιο και τον μισό στην Ελλάδα. Είναι μια καινούργια εμπειρία».

Η γενναία μάχη με τον καρκίνο

Εδώ και περίπου μια δεκαετία η Κάτια Νικολαΐδου αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της λόγω του καρκίνου  που υποτροπίασαν το τελευταίο διάστημα.Όπως είχε πεί σε συνέντευξη πριν από χρόνια: “Ο καρκίνος στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα και το είπα. Κυκλοφορούσα φαλακρή!» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι οι γονείς της έπαθαν μεγάλο σοκ, ενώ ο άντρας της έφυγε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις