Βασίλης Ζούλιας: «Τη δεκαετία του ’80, τα χρήματα πήγαιναν στην τράπεζα μέσα σε κούτες και σακούλες»

Η γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο εθισμός με τις ουσίeς, τα παιδικά του χρόνια αλλά και πως ξεκίνησε στο χώρο της μόδας, ήταν κάποια από τα θέματα που έθιξε ο γνωστός σχεδιαστής.
Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην Νανά Παλιτσάκη και στο MEGA για τον φόβο της εγκατάλειψης και τα παιδικά του χρόνια.
«Γεννήθηκα το 1963. Θυμάμαι τα τανκς που περνούσαν έξω από το σπίτι μου επί δικτατορίας, μέναμε στην Αλεξάνδρας. Οι γονείς μου είχαν προβλήματα και ήμουν ως παιδί συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Γεννήθηκα στη Μήλο, ήρθαμε στην Αθήνα, μετά πήγαινα στην Άνδρο, πηγαινοερχόμουν μέχρι που η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε».
«Ήμουν 9 χρονών όταν η μητέρα μου με ρώτησε αν της επιτρέπω να ξαναπαντρευτεί. Είχε υποφέρει και ήθελα να τη δω ευτυχισμένη. Είπα αμέσως ‘’ναι’’ στον γάμο της με τον πατριό μου».
Όπως είπε, έμεναν σε ένα μικρό σπίτι, σαν θυρωρείο, με τη μητέρα, τη θεία του και τις κόρες της.
«Δεν ήμουν ένα ευτυχισμένο παιδί. Ο πατέρας μου δεν ήταν εκεί και μου έλειψε αυτό στην παιδική μου ηλικία. Σήμερα έχω μια υπέροχη σχέση με τον πατέρα μου. Πιάσαμε τα πράγματα από εκεί που τα αφήσαμε».
Μιλώντας για την αρχή της καριέρας τους και για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την μόδα, ο πετυχημένος σχεδιαστής είπε πως η μαμά του ήταν πάντα υποστηρικτική στην απόφασή του να ασχοληθεί με τη μόδα.
«Ο σχεδιαστής Τάκης Παρθένης με ανακάλυψε. Τη δεκαετία του ’80, τα χρήματα πήγαιναν στην τράπεζα μέσα σε κούτες και σακούλες, γιατί δεν χώραγαν αλλού. Τη δεκαετία του ‘90 η ζωή μου γύρισε κυριολεκτικά ‘’ανάποδα’’. Το 1992 ήταν μεγάλη καμπή, ‘’καθάρισα’’ από τις ουσίες. Υπήρχε μια μοναξιά για εμένα το ’90. Έκανα πάρτι σε ένα τεράστιο σπίτι που είχα και μετά κατέληγα μόνος μου».
Όπως είπε, ονομάζει την περίοδο της ανάρρωσής του «Τα πέτρινα χρόνια».
«Πέρασαν χρόνια μέχρι να αρχίσω να ‘’μου αρέσω’’ ξανά. Έμενα μεγάλα διαστήματα μόνος μου και χωρίς σύντροφο γιατί φοβόμουν το κομμάτι της οικειότητας. Κυριαρχούν μέσα μου δύο φόβοι, της οικειότητας και της εγκατάλειψης».
Αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε πως περπατούσανε στο Κολωνάκι και από την κοσμοσυρροή δεν χωρούσαν.
«Την 1η φορά που πήγα στο σπίτι της Αλίκης με υποδέχτηκε στη σομόν κρεβατοκάμαρα της με ασορτί χρώμα νυχτικιά. Η Βουγιουκλάκη στην 1η συνάντησή μας, καθάρισε και μου μαγείρεψε πατάτες τηγανητές με αβγά. Τα έφτιαξε η ίδια».
Ολες οι Ειδήσεις
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξαιρεί κινητά, υπολογιστές και τσιπ από τους νέους δασμούς
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Ήρθα αντιμέτωπη με τη «σκοτεινή πλευρά» του θεάτρου περισσότερες φορές από όσες μπορεί να φανταστεί άνθρωπος»
- Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε για τις κακές σχέσεις με τον πατέρα του και την ομοφυλοφιλία στη δεκαετία του ’70: «Μπορούσαν να με συλλάβουν» (βίντεο)
- Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2025: Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα – Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Βάζει …φωτιά στο Instagram με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες (βίντεο-φωτό)
- Λέσβος: Επεισόδιο με τουρκική ακταιωρό – Πυροβόλησε σκάφος του Λιμενικού
- Μητσοτάκης στο TikTok για ψηφιακό φροντιστήριο: Δίνει ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να ετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στη δικαστική της διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook