Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες – Πεντανόστιμη Κερκυραϊκή συνταγή

Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει παστιτσάδα μοσχάρι με πένες
Λαχταριστή η συνταγή με ρίζες από την Κέρκυρα, που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Υλικά
Δώστε προσοχή στο ειδικό μείγμα μπαχαρικών που βάζουν στην Κέρκυρα και το είχε ανακαλύψει ένας φαρμακοποιός από το νησί !
Αυτά λοιπόν, όλα τριμμένα, είναι τα εξής: Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, πάπρικα,κίμινο, τσίλι ή μπούκοβο, μπαχάρι, φύλλα δάφνης (τα θρυμματίζετε) και κόκκους μαύρου πιπεριού.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να την αποκλείσω από την ανατροφή και το μεγάλωμα των παιδιών μας» (βίντεο)
- Βρετανία: Υποχρεωτική από σήμερα η έκδοση ηλεκτρονικής ταξιδιωτικής άδειας για Ευρωπαίους – Τρόπος έκδοσης, ισχύς και κόστος
- Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο απόψε στις 21:00 – Τρέϊλερ
- Πάρος: Κατασκευάζεται το πρώτο υπερπολυτελές υποθαλάσσιο ξενοδοχείο στο νησί
- Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Μάχη με τον χρόνο για την αποκατάσταση των ζημιών ενόψει του Πάσχα
- Λασίθι: Νεκρός 19χρονος φοιτητής σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα
- Πέθανε από πνευμονία ο 65χρονος ηθοποιός Βαλ Κίλμερ
- Ενημέρωση και τρόποι προστασίας για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο “Caller ID Spoofing”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook