Αμηχανία προκάλεσε ο Μαυρίκιος Μαρικίου το πρωί στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Μαυρίκιος Μαυρκίου αν και βγήκε στο Πρω»ινό» να μικήσει για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει κατά της Super Κικής δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι από το πρωί κυλοφορεί μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά από κοινή τους έξοδο, με τις φήμες να οργιάζουν ότι πιθανόν να είναι σε σχέση.

Ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να μη σχολιάσει την επίμαχη φωτογραφία που έδειξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της σε αντίθεης με τον Μαυρίκιο Μαυρικίο που του είπε στον αέρα :

«Δηλαδή, δεν μπορεί ένας άνθρωπος των media, εσύ, που διαβάζω από το πρωί που γράφουν για σένα ότι πήγες μια βόλτα εκεί και ήταν αυτό με μια κοπέλα… άρα είναι αυτό, άρα είναι εκείνο… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να επιλέγει τι θα κάνει, τι θα πει, με ποιον θα βγει; Πρέπει ο άλλος να βγαίνει να λέει ό,τι θέλει χωρίς κανένα μέτρο;».
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν αντέδρασε και ο Τάσος Τεργιάκης πήρε τον λόγο για την επόμενη ερώτηση…

H αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η νέα «βόμβα» έσκασε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha αποκάλυψε μια φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά σε κοινή έξοδο να κάθονται δίπλα δίπλα. Μάλιστα, ανέφερε ότι κυκλοφορεί η φήμη οι δυο τους να είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε συγκεκριμένα: «Εγώ που είναι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζήτηση πολλές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει. Σήμερα ο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως αυτό είναι το ζευγάρι και η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα». Μάλιστα, σημείωσε στη συνέχεια: «Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουμε παρέα», σχολίασε λίγο αργότερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook