Για μεροληπτική και επικίνδυνη απόφαση έκανε λόγο η συνήγορος του.

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη Super Κική, με τον ενάγοντα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του με τη δικαστική απόφαση.

Μιλώντας στο OPEN και στο «Πρωϊνό Σου σου» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε ότι ουδέποτε έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητηθεί η σεξουαλικότητά του, η να αμφισβητηθεί ο γάμος του και η πατρότητα του παιδιού που περιμένουν  με την Ιλάειρα , κάτι που έκανε η Super Κική σε βίντεο το οποίο ανάρτησε πριν μήνες στα social media της και ήταν αυτό που οδήγησε τους δυο τους στα δικαστήρια.

Μάλιστα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου , εμφανώς απογοητευμένος από την απόφαση, λίγο έλειψε να ξεσπάσει σε κλάματα λέγοντας πως μετά την απόφαση νιώθει ότι δεν μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του αλλά και την οικογένεια του καθώς με την Ιλάειρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η απόφαση της δίνει το δικαίωμα είπε να σχολιάζει την σεξουαλική μου ταυτότητα το παιδί μου και την οικογένεια μου. Ντρέπομαι, τι θα πώς στην Ιλάειρα όταν πριν της είχα υποσχεδθεί ότι θα προστατέψω την οικογένεια μας”, είπε εμφανώς στενοχωρημένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Πρόσθεσε δε ότι :Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αισθάνομαι ανακούφιση που έφυγα από την Ελλάδα, μετά από 15 χρόνια και είμαι στην Κύπρο ανάμεσα σε ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν».

Η δικηγόρος του Βίκυ Καρπενάρου μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι η απόφαση πέρα άδικη και μεροληπτική είναι και επικίνδυνη, ενώ χαρακτήρισε «αλλόκοτη τη διαδικασία» που έγινε. Όπως σημείωσε στο δικαστήριο ειπώθηκε από την πρόεδρο ότι όσοι προβάλετε τη ζωή σας δημόσια πρέπει να να είστε δεκτικοί και στο τρολάρισμα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook