Πως γνωρίστηκαν, ποιος έκανε το πρώτο βήμα

Θέμα συζήτησης η νέα φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά.

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός, τα δημοσιεύματα και πι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό.

Το πρωί του Σαββάτου 8/6 ο Νάσος Γουμενίδης που ήταν και εκείνος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την κοινή φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του στο OPEN μερικές ακόμη λεπτομέρειες αυτής της σχέσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το φλερτ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με τον παρουσιαστή να είναι ιδιαίτερα τρυφερός και εκδηλωτικός προς τη δημοσιογράφο στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ακόμη, ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε ότι το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησε στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά, όπου συναντήθηκαν.

Από τη δική του πλευρά, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας μέσα από την εκπομπή «Γειά σου» στον ΣΚΑΙ ανέφερε, πως τις τελευταίες δυο εβδομάδες οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα προσέγγισης. Ακόμη, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει επιβεβαιώσει στο φιλικό του περιβάλλον τη σχέση αυτή. Οι δυο τους δεν κρύβονται, και κάνουν συχνές εξόδους, τόσο μόνοι όσο και με κοινές παρέες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook