Η ανάρτηση του Γιάννη Μπρατάκου για τις «ανηφόρες» της ζωής.

Ο Γιάννης Μπρατάκος ευχαρίστησε δημόσια τη σύζυγο του που στάθηκε δίπλα του στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Στην ανάρτηση του δημοσιεύει μια φωτογραφία από το γάμο του στο Δημαρχείο της Αθήνας με την Έλενα Ράπτη και αποκαλύπτει ότι ένα πρόβλημα υγείας οδήγησε στο να νοσηλευτεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
«Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας», γράφει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπρατάκος.

Η ανάρτηση του

«Ένα ευτυχισμένο ξεκίνημα, πριν από κάποιους μήνες στο Δημαρχείο της Αθήνας. Τότε η ανηφόρα μας κατέληγε στον χαμογελαστό Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Η πιο πρόσφατη ανηφόρα με βρίσκει στο νοσοκομείο 401,  εκτός εντατικής, υγιή και δυνατό πλέον, με την Έλενα αδιάκοπα δίπλα μου, γεμάτη πολύτιμη φροντίδα, αστείρευτη αγάπη και αληθινή έγνοια.

Οι διαδρομές που κάνουμε με τους ανθρώπους της ζωής μας δεν είναι πάντοτε εύκολες και ξεκούραστες. Οι δύσκολες στιγμές, όμως, είναι οι πιο καθοριστικές, καθώς επιβεβαιώνουν την αληθινή αξία της συντροφικότητας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook