«Mε στήριξαν γυναίκες», δήλωσε η ηθοποιός

«Ηθικά είμαι δικαιωμένη», δήλωσε η Έλενα Αθανασοπούλου, μετά την αθώωση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου που μετά από καταγγελία της δικαζόταν για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα αθώο τον γνωστό σκηνοθέτη του «Σασμού», ο οποίος είχε κατηγορηθεί από την ηθοποιό για το βιασμό της.

Κατά την εκφώνηση της απόφασης ακούστηκαν χειροκροτήματα από το ακροατήριο, ενώ συγγενής της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος!», απευθυνόμενος προς την έδρα.

«Έκανα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είχα στοιχεία, ειπώθηκαν. Ήρθαν γυναίκες. Και στην προηγούμενη δίκη, όταν βγήκα από το δικαστήριο έμαθα ότι μια γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση τρεις φορές, τον είχαν αθωώσει και τη δολοφόνησαν. Εγώ ηθικά νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξεπέρασα τις φοβίες μου», ανέφερε στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» η Έλενα Αθανασοπούλου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της δίκης.

Στο πλευρό της ηθοποιού και ο πατέρας της ο οποίος ξέσπασε για την αθωωτική απόφαση: «Κάποτε όλοι θα τιμωρηθούν», είπε «δικαστικοί και πολιτικοί και όλοι»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook