Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει μακαρονάδα του… δολοφόνου και μας λέει την ιστορία της.

Η μακαρονάδα του δολοφόνου είναι μια συνταγή που προέρχεται το Μπάρι της Ιταλίας.
Συγκεκριμένα έγινε για πρώτη φορά σε ένα εστιατόριο στο Μπάρι το 1967.

Και προέκυψε ως εξής: Δυο τουρίστες πεινασμένοι πήγαν αργά στο συγκεκριμένο εστιατόριο και είπαν του ιδιοκτήτη ότι θέλουν να φάνε μια ωραία μακαρονάδα.

Ο μάγειρας τους έφτιαξε λοιπόν μια μακαρονάδα στην οποία είχε βάλει σκόρδο και μπούκοβο μεταξύ άλλων.
Οι δύο τουρίστες την έφαγαν όλη και όταν ο μάγειρας τους ρώτησαν αν τους άρεσε, εκείνη απάντησαν «ναι αλλά με τόσο σκόρδο και μπούκοβο κόντεψες να μας …σκοτώσεις»!

Έτσι καθιερώθηκε αυτή η συνταγή της μακαρονάδας και πήρε την ονομασία «μακαρονάδα του δολοφόνου»!
Αυτή τη συνταγή ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Παπακώστας στην κουζίνα της «Ελένης».

Δείτε τα υλικά

Μακαρονάδα του δολοφόνου, μία υπέροχη και εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook