«Θέλω να προστατεύσω την ευτυχία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Αντωνά που έχει βρεθεί στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και τη φημολογούμενη νέα της σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί με τίτλο «θέλω να προστατεύσω την ευτυχία μου».

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει πρώτη φορά για όσα λένε οι άλλοι για εκείνη και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θαυμάζει περισσότερο στον Γιώργο Λιάγκα.

Εδώ και έξι μήνες το όνομά σου ακούγεται συνέχεια. Από το αν θα έμπαινες ή όχι στο Survivor μέχρι τα νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, και τώρα το ερώτημα είναι «πού θα βρίσκεται τηλεοπτικά τη νέα σεζόν». Διαβάζεις ό,τι γράφεται για σένα;

Η αλήθεια είναι ότι τα διαβάζω. Δεν ξέρω τι να πω, δεν είναι κάτι που περίμενα να συμβεί αλλά συνέβη. Δεν περίμενα ότι σε μισό χρόνο θα συνέβαιναν περισσότερες αλλαγές στη ζωή μου από όσες είχαν συμβεί την τελευταία δεκαετία.

Θα είσαι του χρόνου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπως ακούστηκε.

Είχε μια τέτοια ιδέα ο Γιώργος (σ.σ. Λιάγκας) κάποια στιγμή, αλλά δεν θεωρώ ότι θα συμβεί, δεν έχει συζητηθεί καν, τουλάχιστον για τώρα.

Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από κοντά σε σχέση με την τηλεοπτική του εικόνα;

Σου το είπα και πριν, δεν θέλω να μιλάω για τον Γιώργο. Είναι μια πολύ ισχυρή και δυναμική προσωπικότητα, ένας τρομερός επαγγελματίας και παρουσιαστής, όλη η Ελλάδα βλέπει πόσο καλός είναι στη δουλειά του. Σε αυτό το κομμάτι θα μείνω.

Έχεις παραδεχτεί όμως ότι βγαίνετε, υπάρχουν και φωτογραφίες.

Είναι αυτό που βλέπετε.

Λέγεται έντονα ότι ετοιμάζεστε να μείνετε μαζί.

Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook