Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μιλήσει για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο και η Μαρία Αντωνά στον Πόρο.

Ο παρουσιαστής ανέφερε, μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το TLIFE , πως το εν λόγω σκάφος δεν είναι δικό του, αλλά ανήκει στον καλό του φίλο Σπύρο Λάζαρη, τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Ευαγγελίας Αραβανή.

Κι επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση σε άλλες εκπομπές… Τι να κάνουμε τώρα… Παίζουμε και σε άλλες εκπομπές για το περιβόητο σκάφος, για το αν είναι δικό μου ή δεν είναι. Για το σκάφος που βγήκαν κάποιες φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Είναι το σκάφος του φίλου μου του Σπύρου του Λάζαρη, είπε .

Δεν πήγα βόλτα, απλώς επειδή το ξενοδοχείο του που πήγα για μία ημέρα, δεν είχε ξαπλώστρες και δεν βρήκα ξαπλώστρα να ξαπλώσω. Και επειδή εγώ πήγα σαν φίλος και όχι σαν πελάτης, πήγα και κάθισα στο σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο και δεμένο στην προβλήτα. Δεν είναι δηλαδή ότι πήγα με σκάφος και έφυγα με σκάφος.

Δεν μπήκα στον πειρασμό να το πάρω, γιατί είχε 6 μποφόρ έξω. Να λύνουμε τα θέματα ένα ένα. Δεν βγαίνω και κλαίω επειδή δεν έχω σκάφος, έτυχε τώρα να μην έχω φουσκωτό. Του χρόνου ελπίζω να έχω. Τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο, φτιάχνω καινούργιο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook