Η νέα ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου, που ενισχύει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα.

Στην Ιταλία ταξίδεψε για ακόμη μια φορά η Αθηνά Οικονομάκου για χάρη, όπως όλα δείχνουν του Μπρούνο Τσερέλα.

Η ηθοποιός, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο ζει ξανά στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση.
Παρόλα αυτά μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει η Αθηνά Οικονμομάκου τις τελευταίες μέρες, οι φήμες για τη σχέση του ενισχύονται.

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε σε αγώνα του συντρόφου της, με την Αθηνά Οικονομάκου να ποζάρει για πρώτη φορά φορώντας φανέλα του Μπρούνο Τσερέλα.

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσω Instagram story στο οποίο ποζάρει ευδιάθετη, μέσα από ένα γήπεδο μπάσκετ. Την προσοχή τραβάει η μπασκετική φανέλα που φοράει με το όνομα του Τσερέλα, για χάρη του οποίου ταξίδεψε στην Ιταλία.

Στον ίδιο αγώνα έδωσαν το παρών και η κολλητή φίλη της, Νικόλ Παναγιώτου αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Την είδηση του ταξιδιού της στη γείτονα χώρα, έκανε γνωστή η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Ο Τσερέλα παίζει σε ομάδα της β’ εθνικής της Ιταλίας, ενώ είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας real estate. Επιπλέον, είναι συνιδιοκτήτης σε προπονητικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη, η ηθοποιός έκανε για πρώτη φορά ανάρτηση με τον μπασκετμπολίστα και συγκεκριμένα ένας φίλος του Τσερέλα και επίσης αθλητής του μπάσκετ, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία που ποζάρουν αρχικά με την πλάτη στον φακό, φορώντας το ίδιο τζιν τζάκετ. Έπειτα αφού έχουν γυρίσει, χαμογελούν στην κάμερα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook