«Χάθηκε» για μια μέρα από τα social media και οι ακόλουθοι της ανησύχησαν.

«Είσαι καλά;», «τι έπαθες;» ρωτούσαν οι διαδικτυακοί φίλοι της την Ιωάννα Τούνη που για μια μέρα δεν ανέβασε κάποιο story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ιωάννα Τούνη πάντως χαίρει άκρας υγείας και ευτυχώς καθώς πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική με το γιό της Πάρη με αφορμή τον γάμο μιας παιδικής της φίλης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Την Κυριακή η γνωστή Influencer δεν ανέβασε κανένα στιγμιότυπο στα social media με συνέπεια να ανησυχήσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι και να της στείλουν μηνύματα ρωτώντας γιατί εξαφανίστηκε.

Το πρωί της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο Instagram και αποκάλυψε ότι έδωσε …άδεια στον εαυτό της και απόλαυσε τη μέρα στη θάλασσα μαζί με τον Πάρη και τους φίλους της.

«Σας είπα ότι το τελευταίο διάστημα συμβαίνει η απόλυτη ανακατωσούρα στη ζωή μου, οπότε χθες Κυριακούλα είπα να μου δώσω μια μέρα ρεπό. Πέρασα όλη μέρα στη θάλασσα, δεν έπιασα κινητό σχεδόν καθόλου, παρά μόνο για να μιλήσω λίγο με τον Δημήτρη και να δείξω το μωράκι, κατάλαβες. Λίγο χαλάρωσα, είμαι καλύτερα οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε ωραία, με διάθεση και ενέργεια την εβδομάδα μας» λέει η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

«Χθες πέρασα – για πρώτη φορά – όλη τη μέρα σε μια παραλία Χαλκιδική με τον Πάρη, χωρίς να ασχολούμαι καθόλου με το κινητό… Χρειαζόμουν να ηρεμήσω λίγο ουσιαστικά, πράγμα που δεν κάνω ποτέ…» γράφει η γνωστή Influencer.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook