Ο στιχουργός διαψεύδει τα περί ενδοοικογενειακής βίας από τη σύζυγο του με μια κοινή τους φωτογραφία

Μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook έκανε ο στιχουργός, Ανδρέας Κομπόσης, μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό, Φαίη Ζαφειράκου.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «φαιδρά» δημοσιεύματα και ποζάρει με την πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιό 12 ετών.

«Καλημέρα. Στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων, η απάντησή μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους», έγραψε ο στιχουργός.

Ο Ανδρέας Κομπόσης, μιλώντας στο TLIFE, εξήγησε τι συνέβη:

«Δεν έγινε τίποτα από αυτά που γράφονται. Απλά υπήρξε ένας θόρυβος στο δωμάτιο και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Απλά πήγαμε στην αστυνομία, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε. Αυτό έγινε, τίποτα παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά o Ανδρέας Κομπόσης.

Το χρονικό του επεισοδίου
Το περιστατικό ανάμεσα στην ηθοποιό και τον πρώην σύζυγό της σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14.07.2024) γύρω στις 23.45 στην Κάρυστο.

Η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού έγινε στις 4.05 τα ξημερώματα της Δευτέρας (15.07.2024) στην Κάρυστο και παρά τη διάψευση του Ανδρέα Καμπόση για τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, σε βάρος της ηθοποιού έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες στον Ανδρέα Καμπόσης χορηγήθηκε έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, προκειμένου να λάβει αν το θέλει ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, με τον 57χρονο ωστόσο να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να πάει σε κάποια δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και ότι επιθυμούσε να παραμείνει στο σπίτι που έμεναν. Δήλωσε επίσης ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 38χρονης πρώην συζύγου του. Ακόμη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον 12χρονο γιο του κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook