Τράβηκαν όλα τα βλέμματα πάνω τους η πρώην παίκτρια του Survivor και η γνωστή τραγουδίστρια με τα μαγιό τους στη θάλασσα

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ματίνα Ζάρα βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο.

Ο ρεπόρτερ του Mykonos Live TV πέτυχε τις δύο καλές φίλες σε βραδινή έξοδό τους στα Ματογιάννια και δεν έχασε την ευκαιρία για μια μίνι συνέντευξη μαζί τους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε μόνη και πως προς το παρόν την ενδιαφέρει η δουλειά της και να είναι ήρεμη ενώ ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια μίλησε για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στο LAV Stage με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Λιβάνη ενώ αποκάλυψε πως της έχουν κάνει τρεις φορές πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor. Δείτε τι είπαν τα δύο όμορφα κορίτσια στην κάμερα του Mykonos Live TV.


Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες βρέθηκαν και σε παραλία της Μυκόνου και συγκεκριμένα στην παραλία Καλό Λιβάδι και ανέβασαν τον …καύσωνα με την καλλίγραμμη εμφάνιση τους

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε είσης την Κατερίνα Δαλάκα σε βραδινή βόλτα στα Ματογιάννια.
Η αθλήτρια και νικήτρια του τρίτου κύκλου του Survivor συνοδευόταν από την τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα και τον φίλο τους, Τεό.

Τα δύο κορίτσια ήταν ευδιάθετα και χαμογελαστά και βέβαια μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook