“Πίστεψέ με είμαι πολύ καλά στα μυαλά μου», είπε στον παρουσιαστή για το όραμα με τον Χριστό.

Ο Ηλίας Βαλάσης περιέγραψε τη σχέση του με την πίστη και το δέσιμο που αισθάνεται με τον Χριστό, ο οποίος όπως είπε «ήρθε και του μίλησε».

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel.

Στη διάρκεια συζήτησης, ρωτήθηκε αν έχει εξαρτήσεις και σε αυτό, ο Ηλίας Βαλάσης απάντησε ότι: «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα. Δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε. Ήμουν πολύ μικρός για να έχω κάποιο ψυχολογικό. Ήταν κάτι πολύ αληθινό, κάτι σαν όραμα».

“Πίστεψέ με είμαι πολύ καλά στα μυαλά μου» πρόσθεσε γελώντας, στον παρουσιαστή. «Πολλές φορές με ρωτάνε και τους λέω: τώρα τι να σας πω; Αν δεν το ζήσει ο καθένας ξεχωριστά… κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε όλους συμβαίνει» ανέφερε.

Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε και για την προβληματική συμπεριφορά που είχε απέναντι στο γυναικείο φύλο:
«Η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες ήταν πολύ κακή, ήξερα πώς να τις εκμεταλλευτώ και να τις χειριστώ. Εγώ από δώδεκα χρονών ήμουν μέσα στα μπουζούκια, οι λουλουδούδες και με έκαναν άνδρα πολύ γρήγορα. Οπότε όλο αυτό το κόλπο, του πώς θα πλησιάσω μία γυναίκα, το είχα πάρα πολύ. Ήξερα τι ζητάνε οι γυναίκες, ήξερα πώς να το ζητήσω και πώς θα το έχω», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βαλάσης για τη σχέση του με τις γυναίκες στο παρελθόν.

«Αυτό ήταν ένα όπλο τρομερό. Υπήρξα απόλυτα χειριστικός με τις γυναίκες και πολύ κακός μαζί τους, τις έβαζα να κάνουν αδιανόητα πράγματα. Θεωρούσα ότι όλες έτσι είναι», πρόσθεσε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook