Σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται η οικογένεια του Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν χρόνο με την οικογένειά τους, μακριά από τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα, λόγω διακοπών.

Το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του παραθερίζουν σε κάποιο νησί , όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Αναστασία που είναι και η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έβγαλε φωτογραφία τους γονείς της σε μια τρυφερή στιγμή.

Στo στιγμιότυπο, που ανέβασε η Αναστασία Ρουβά στο Instagram προφίλ της, το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, δείχνει τον πατέρα της να δίνει ένα φιλί στη μητέρα της.

Πριν λίγες μέρες, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε ένα βίντεο από τις διακοπές του, στο TikTok. Στο κλιπ, ο τραγουδιστής καταγράφει τον εαυτό του να βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος και να απολαμβάνει το τοπίο. Όπως έγραψε: «Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της».

@sakisrouvas

Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της. #blessed #sakisrouvas #relax #seaview #beautifulplace #perfectyachts

♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook