Σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται η οικογένεια του Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν χρόνο με την οικογένειά τους, μακριά από τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα, λόγω διακοπών.

Το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του παραθερίζουν σε κάποιο νησί , όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Αναστασία που είναι και η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έβγαλε φωτογραφία τους γονείς της σε μια τρυφερή στιγμή.

Στo στιγμιότυπο, που ανέβασε η Αναστασία Ρουβά στο Instagram προφίλ της, το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, δείχνει τον πατέρα της να δίνει ένα φιλί στη μητέρα της.

Πριν λίγες μέρες, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε ένα βίντεο από τις διακοπές του, στο TikTok. Στο κλιπ, ο τραγουδιστής καταγράφει τον εαυτό του να βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος και να απολαμβάνει το τοπίο. Όπως έγραψε: «Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της».

@sakisrouvas

Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της. #blessed #sakisrouvas #relax #seaview #beautifulplace #perfectyachts

♬ snowfall – Øneheart & reidenshi

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις