Χαμός με το βίντεο της που λέει ότι δεν είναι και τόσοι πολλοί τελικά οι τουρίστες στο νησί.

Είναι ράδιο αρβύλα, λένε ότι το κάνουν για διαφήμιση, αναφέρει σε βίντεο που τράβηξε μέσα από την πισίνα της στη Σαντορίνη όπου κολυμπά και ζητά τη γνώμη του κόσμου

Η Έλενα Κρεμλίδου πήγε με τον σύντροφό της στη Σαντορίνη και ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με το οποίο αμφισβητεί το γεγονός ότι το νησί έχει «βουλιάξει» από τους τουρίστες.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Και λέω λοιπόν, αφού θα έρθω Σαντορίνη Αύγουστο, κάτσε να δω αν όλα τα άρθρα αυτά ισχύουν, ότι δηλαδή έχει βουλιάξει το νησί και δεν μπορείς να βγεις έξω από τους τουρίστες, ότι έχει 20.000 επιβάτες κάθε μέρα…».

@elena_mariposa_

Υπερτουρισμος στην Σαντορινη;; 👀🇬🇷🌊🏖️

♬ original sound – Elena Mariposa Kremlidou

Όπως λέει: «Και με το που πατήσαμε το πόδι μας στο αεροδρόμιο και ήρθαν να μας πάρουν και να μας φέρουν στο ξενοδοχείο, ρώτησα τον άνθρωπο από την μεταφορά μας αν ισχύει αυτό που συμβαίνει και μου λέει “είναι ράδιο αρβύλα, δεν ισχύει τίποτα θα το δείτε και με τα μάτια σας”. Όντως εμείς σταματήσαμε λίγο στην Οία να φάμε και ακόμα και εκεί ο κόσμος ήταν νορμάλ όπως κι άλλες φορές έχω έρθει Σαντορίνη καμία σχέση με αυτό περίμενα».
Τέλος, η instagrammer είπε: «Αλλά το θέμα είναι γιατί να υπάρχει αυτή η ράδιο αρβύλα, λένε ότι είναι για καλύτερη διαφήμιση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται καλή διαφήμιση το να λες ότι βουλιάζει ένα νησί και δεν μπορούν καν οι άνθρωποι που ζουν εδώ να βγουν έξω. Άλλοι λένε ότι υπάρχει κόσμος που επιλέγει το νησί ακριβώς επειδή υπάρχει κόσμος».

«Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο τουρισμός είναι 30 με 40 τοις εκατό κάτω και τους λέω OK. Εγώ ήθελα απλά την γνώμη σας και αν πιστεύετε ότι είναι έξυπνη διαφήμιση το να λες ότι υπάρχει υπερτουρισμός ενώ δεν υπάρχει, αν κάνει καλό ή κακό ή κακό εν τέλει στην οικονομία» συνέχισε για να προσθέσει μετά ότι τα κανάλια λένε ψέματα.

Θύελλα αντιδράσεων – Πήγαινε να δείς τι γίνεται όταν έρχονται τα κρουαζερόπλοια
«Μάλλον ζεις αλλού, πήγαινε να δεις στα Φηρά» της απαντούν άνθρωποι που μένουν ή εργάζονται στην Σαντορίνη.

Χαρακτηριστικά ένας εργαζόμενος έγραψε: «Προχτές μόνο από το δικό μου κρουαζιερόπλοιο αποβίβασα 3200 επιβάτες».

Και ένας άλλος: «Τουλάχιστον 10-20 χιλιάδες κόσμος από κρουαζιερόπλοια (έστω κ για 8 ώρες) και ακτοπλοϊκές αφίξεις και αεροπορικές»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook