Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό από τις διακοπές της στα social media, που στάθηκε αφορμή για απαράδεκτα σχόλια

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Ματίνα Παγώνη και ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό, γεγονός που στάθηκε αφορμή να δεχτεί σεξιστικά σχόλια από κακοπροαίρετους χρήστες.

Η γνωστή γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ με μιά φωτογραφία της από παραλία είπε ότι επιτέλους ξεκίνησε τις διακοπές της με κάποιους να σχολιάζουν στο Χ με εκφράσεις ηλικιακού ρατσισμού ή και με σεξιστικά στοιχεία λες και μόνο όσες είναι μοντέλα μπορούν να ποζάρουν με μαγιό

Δείτε την ανάρτηση της Ματίνας Παγώνη

Αρκετοί χρήστες στήριξαν την Ματίνα Παγώνη, υπογραμμίζοντας ότι η εμφάνιση του οποιουδήποτε ανθρώπου δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο χλευασμού.

Την υποστήριξη της όμως στην Ματίνα Παγώνη δημοσιοποίησε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, ενάντια στους κακεντρεχείς σχολιάστές κάνοντας λόγο για «σεξιστικά και ηλικιοφοβικά σκουπίδια»

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
“Κυρία Ματίνα Παγώνη, δεν ντρέπεστε να φωτογραφίζεστε με μαγιό “στην ηλικία σας”. Βάλτε τα μαύρα τα κομπινεζά και μπείτε στη θάλασσα ίσα για να βρέξετε τα πόδια σας. Κι άλλη φορά να ρωτάτε πρώτα τα σεξιστικά και ηλικιοφοβικά σκουπίδια τί να βάλετε πριν βγείτε απ’ το σπίτι σας. Γιατί σκουπίδια ειναι. Θα ξεράσουν τον εμετό τους και θα λουφάξουν πίσω στη χωματερή που είναι η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας τους. Καλά μπάνια και καλές διακοπές, κυρία μου” έγραψε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook