Στα social media επέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από την πολύχρονη απουσία του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε επιλέξει τη σιωπή και την αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Ο ηθοποιός είχε καταδικαστεί με αναστολή σε 8 έτη κάθειρξης για δύο απόπειρες βιασμού και είχε αθωωθεί λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού.

Ωστόσο εκκρεμεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό, που θα διεξαχθεί μετά από αναβολή που πήρε, τον ερχόμενο Νοέμβριο.

«Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή. Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», ήταν η δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη στους δημοσιογράφος τον περασμένο Ιούνιο αποχωρώντας από τις δικαστικές αίθουσες.

Ο γνωστός ηθοποιός πάντως επανήλθε όπως φαίνεται στα social media, αφού μετά από τέσσερα χρόνια, ανέβασε φωτογραφία του στα instagram stories από τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ο Δικαιόπολις στους Αχαρνείς» το 2018. Στη φωτογραφία υπάρχει και το link το οποίο παραπέμπει στο youtube και στο απόσπασμα της παράστασης με τον ηθοποιό να τραγουδά το «Δικαιόπολη».

«Αχ καρδιά μου πώς αντέχεις, πώς αντέχεις τόσες πίκρες, τόσα βάσανα και λύπες; Πώς. Σαν την άμμο της θαλάσσης έγιναν οι συμφορές», αναφέρουν οι στίχοι του τραγουδιού, που παραπέμπει θέλοντας προφανώς να στείλει το δικό του μήνυμα.

https://www.youtube.com/watch?v=P9bWlMpLnLw

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook