Η ανάρτηση της με τα κεράκια και τη φουσκωμένη της κοιλιά!

Η Εριέττα Κούρκουλου, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος μέσα από τη νέα της ανάρτηση.

Γιορτάζοντας τα φετινά της γενέθλια, η Εριέττα Κούρκουλου πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της με φουσκωμένη κοιλιά, ανακοινώνοντας πως περιμένει αγόρι!

Χθες αποχαιρέτησα την πρώτη χρονιά της δεκαετίας των 30 με ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλες τις ευλογίες που έφερε αυτός ο χρόνος. Θα μοιραστώ τις πιο σημαντικές – Η πρώτη, υγεία σε όλη μου την οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Η δεύτερη, υπέροχους φίλους χωρίς τους οποίους κάθε μου βήμα θα ήταν βαρύτερο. Η τρίτη, δυο αγόρια και ένα τρίτο πλέον στην κοιλιά μου που αποτελούν όλη μου την ζωή», έγραψε στην ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης χαμογελούν ξανά μετά την προηγούμενη εγκυμοσύνη της και το μωρό που «έχασαν» ένα θέμα για το οποίο η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά. «Ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner». Όπως είχε πεί πριν από μερικούς μήνες που απέβαλε το αγέννητο μωρό είχε το σύνδρομο Turner, το οποίο εμφανίζεται μόνο σε κορίτσια και του έλειπε ένα χρωμόσωμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook