Έξαλλος ο Γιωργος Τσαλίκης με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τις βρισιές που εξαπέλυσε στον πατέρα του.

«Άμα δε γουσταρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά κοψτο.. Αλλιώς εφόσον ειναι επιλογή σου τίμησε την και μαζέψου ..», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στην ανάρτηση του, στην οποία εκτός από το κείμενο του παραθέτει και το βίντεο με την υβριστική επίθεση του Στέφανου Τσιτσιπά στον πατέρα του με τη σημείωση: «Τι να μην γίνεις όταν μεγαλώσεις, είσαι απαράδεκτος και κάκιστο παράδειγμα»…

Αναλυτικά η ανάρτηση του τραγουδιστή
Υπάρχουν οι αθλητές όπως ο Πετρουνιας, ο Μανόλο, η Ντρισμπιώτη, η Γκουντουρά και άλλοι πολλοί που μας συγκινούν , μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί είναι «φαροι» σε μια κοινωνία που αγωνίζεται μέσα στο σκοτάδι , που αποτελούν ή που θα θέλαμε να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας ..

Και υπάρχουν και αυτοί που τους αγαπάμε , τους στηρίζουμε , τους θαυμαζουμε και μας ξενερώνουν ..
Στέφανε αγόρι μου χρειάζεται μεγάλος αγώνας να είσαι πρωταθλητής αλλά χρειάζεται εξίσου μεγάλη εκπαίδευση να είσαι σωστός άνθρωπος, να προσπαθείς να διαχειρίζεσαι το θυμό σου , να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσυ ..

Άμα δε γουσταρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά κοψτο..

Αλλιώς εφοσον ειναι επιλογή σου τίμησε την και μαζέψου ..

Μας κανεις και αισθανόμαστε άσχημα και ετεροντροπή δηλαδή ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου και φυσικα αν μπω στη θέση του πατερα σου (γιατί έχω παιδιά λίγο μικρότερα σου) με πιανει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως ..

Δούλεψε τον εαυτο σου, διαχειρισου το θυμό σου , νίκησε τους δαίμονες σου για να πάρεις και αυτό που σου αξίζει αθλητικά ..
Οι μεγαλοι αθλητές συνήθως είναι και μεγάλες προσωπικότητες ..
Grow up and show some f@##in respect ! @stefanostsitsipas98

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις