«Είναι καλύτερα να ακούς τι έχει να πει η καρδιά σου» , το νέο μήνυμα της ηθοποιού

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικές μέρες η είδηση ότι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι, μέχρι στιγμής, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση του διαζυγίου του, ωστόσο οι δύο τους «μιλούν» μέσα από τις αναρτήσεις τους και τα μηνύματα όλο νόημα, τα οποία μοιράζονται τις τελευταίες ημέρες με τους followers τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε ένα απόφθεγμα του Paulo Coelho.
«Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου. Οπότε είναι καλύτερα να ακούς τι έχει να πει», ήταν το μήνυμα που αναδημοσίευσε στα αγγλικά η γνωστή ηθοποιός, μόλις λίγες ημέρες μετά την είδηση για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Έφυγε από το σπίτι στο Νέο Ψυχικό μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου

Την είδηση του χωρισμού του Γιάννη Αϊβάζη από τη Μαρία Κορινθίου σχολίασε η παρέα της εκπομπής, Summer’s Cool.
«Δεν είχαμε ακούσει τίποτα όλους αυτούς τους μήνες. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Γιάννης Αϊβάζης έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι. Το σπίτι που είχαν μαζί στο Νέο Ψυχικό», ήταν το ρεπορτάζ της εκπομπής για το πρώην ζευγάρι.

Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης ο οποίος επικοινώνησε με πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού: «Ο άνθρωπος που μίλησα μου άφησε ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει…»

Στη συνέχεια η εκπομπή πρόβαλε ξανά τις δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Ιούνιο στην κάμερα ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος δήλωνε ότι τον επόμενο χειμώνα θα πρωταγωνιστούσε στην ίδια σκηνή μαζί με τη Μαρία Κορινθίου.

Πραγματικά μπορεί να υπάρχει μια πολύ αγαπημένη σχέση η οποία διατηρείται και η καλλιτεχνική τους συνεργασία δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τον χωρισμό τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook