Αυτή τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε σε πάρτι στον Πόρο.

Ο Γιώργος Λίάγκας και η Μαρία Αντωνά μέχρι στιγμής δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους , ωστόσο μέσα από τις αναρτήσεις του από τα ίδια μέρη φαίνεται ότι οι δυό τους είναι μαζί και περνούν ξένοιαστες διακοπές.

Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν όταν στο φως ήρθε μια φωτογραφία από κοινή τους έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Αττικής. Οι φωτογραφίες από άλλες εξόδους τους πλήθαιναν μέχρι που η Μαρία Αντωνά δήλωσε, «Είναι αυτό που βλέπετε. Κάνουμε παρέα, περνάμε καλά».

Η μη διάψευση έδωσε λαβή και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένα όμορφο ειδύλλιο.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής του, ταξίδεψε στην Τήνο, εκεί πήγε να τον συναντήσει η Μαρία Αντωνά όταν ολοκλήρωσε τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα. Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε πριν μερικές ημέρες ο παρουσιαστής στην οποία μέσα από τα γυαλιά του φαινόταν η δημοσιογράφος, πρόδωσε το γεγονός πως περνούν μαζί της διακοπές τους.

Τώρα, νέες αναρτήσεις ήρθαν για να προδώσουν και πάλι την κοινή τους έξοδο. Το ζευγάρι, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/8, ανήμερα της ονομαστικής εορτής της Μαρίας Αντωνά, στον Πόρο και στο πάρτι που δόθηκε στο ξενοδοχείο του Σπύρου Λάζαρη – καλού φίλου του Γιώργου Λιάγκα – με τραγουδιστή τον Πασχάλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook