Η σχεδιάστρια μόδας οργάνωσε ένα πάρτι για τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Βάσια Κωσταρά , που έκλεισε τα 38 της χρόνια ανέβασε από το πάρτι της πολλές φωτογραφίες και βίντεο, όπου το παρών έδωσε ο πατέρας της , συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι και φίλες.

Ανάμεσα τους βέβαια και η καλή της φίλη Κλέλια Ανδριολάτου, με την οποία έκαναν μαζί και διακοπές στα νησιά.
Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα η Κλέλια Ανδριολάτου χορεύει ζεϊμπέκικο, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Στη συνέχεια στο χορό μπαίνουν και άλλες φίλες της εορτάζουσας με το κέφι να χτυπάει “κόκκινο”!

Στο πάρτι των γενεθλίων της καλεσμένοι ήταν επίσης, ο Γιώργος Καράβας, αλλά κι η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Βάσια Κωσταρά ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε, αλλά και τις στιγμές που έζησε.

«Η μέρα πέρασε, αλλά έγραψε. Μία λέξη. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ για την οικογένεια. Ευχαριστώ για τους φίλους. Ευχαριστώ για τα χαμόγελα. Ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια. 38 πλέον, ευγνώμων και γεμάτη και αισιόδοξη ανταποδίδω όλα τα όμορφα λόγια και όλες τις όμορφες σκέψεις, με την ευχή οι ζωές όλων μας να είναι γεμάτες από στιγμές, που το κινητό μένει στην τσάντα και οι αναμνήσεις στην καρδιά. Η χθεσινή βραδιά είχε πολλές! Τόσες πολλές που κάποιες βρήκαν τον δρόμο τους μέχρι εδώ», έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook