Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κρήτη με πολιτικό γάμο.

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Νάσο, με πολιτικό γάμο μετά από 18 χρόνια σχέσης και κουμπάρα ήταν η Ελένη Φουρέϊρα.

Ο πολιτικός γάμος έγινε στην παραλία Κομμό στα Μάταλα της Κρήτης, σε μια τελετή πάνω στην άμμο, με πολλούς φίλους.

Ο γνωστός make up artist και ο σύντροφός του, αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, με την Ελένη Φουρέϊρα εκτός από κουμπάρα τους να έχει βαφτίσει και το ένα από τα παιδιά τους.

Μία ημέρα μετά τον γάμο τους, ο Παντελής Τουτουντζής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις ετοιμασίες πριν το γάμο, από το μυστήριο αλλά και μετά με τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Από τις προετοιμασίες μέχρι την έλευσή του Παντελή Τουτουνζή στην παραλία έχοντας στο πλευρό την κόρη του, όσο ο σύντροφός του τον περίμενε με τον γιο τους.

Συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα ακούγεται να λέει: «Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά. Η αγάπη δεν έχει όρια, νόμους. Αυτή η ημέρα είναι σημαντική για την αλλαγή, δεν είναι σημαντική για εμάς ούτε για εσάς. Γιατί αυτό υπήρχε και θα υπάρχει ό,τι και αν γίνει στον κόσμο».

Παράλληλα στιγμιότυπα από τον γάμο του Παντελή Τουτουντζή ανέβηκαν στα social media και πιο συγκεκριμένα, στο Instagram από τους καλεσμένους τους, oι οποίοι τους ευχήθηκαν και δημόσια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook