Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει ο Γιώργος Πατούλής μετά το διαζύγιο του από τη Μαρίνα Σταυράκη

Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας καθώς η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει δίδυμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time.

Μάλιστα στην εφημερίδα OnTime που φιλοξενείται το σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει και μια φωτογραφία, στην οποία η Νάνσυ Κοίλου απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής το έχει ήδη ανακοινώσει στο γιο του Αλέξανδρο, λέγοντάς του ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει αδέλφια.

Ο Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής και μικρότερη του κατά 30 χρόνια .

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του , συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο τα παιδιά του.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, σε επικοινωνία που είχε με τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός, όμως – όπως διευκρίνισε – η σύντροφός του δε βρίσκεται στο τέλος της κύησής της. «Δεν είναι ετοιμόγεννη», ανέφερε ο τέως περιφερειάρχης., ενώ διευκρίνισε ότι δεν περιμένουν δίδυμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη θητεία του Γιώργου Πατούλη στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, όπου η σύντροφος του Νάνσυ Κοιλού ήταν τότε στενή του συνεργάτιδα, γραμματέας στο γραφείο της περιφέρειας Αττικής .

Το απόγευμα της Δευτέρας λίγες ώρες μετά  τα δημοσιεύματα  με τα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, ο Γιώργος Πατούλης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου.

«Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι που στην οικογένεια μας έχουμε τρεις πιστούς φίλους. Τον Νέμο, την Μπουμπού και την Τούφη» έγραψε ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, ποζάροντας με τους τετράποδους φίλους του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook