Ο τούρκος παραγωγός είναι σε σχέση με την Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά από το 2020.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ντύθηκε για τέταρτη φορά γαμπρός έχοντας αυτή την φορά στο πλάι του την 25χρονη καλλονή σύντροφό του Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά (Ayca Cagla Altunkaya).

Η σχέση τους μετράει σχεδόν δύο χρόνια , από το 2020, και μάλιστα τον Ιούλιο, που η Αϊσά έχει τα γενέθλιά της συνηθίζουν να τα γιορτάζουν στην Μύκονο.

Η γαμήλια τελετή έγινε στο δημαρχείο με ελάχιστους καλεσμένους και στο πλάι του Τούρκου παραγωγού ήταν ο στενός συνεργάτης Εσάτ Γιοντούκ και η σύζυγός του που ανέβασε σε στόρι την πρώτη φωτογραφία.

Θα ακολουθήσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο φίλος του και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Το ζευγάρι έφτασε στο σημείο της τελετής με σκάφος. Φωτογραφίες από την άφιξή τους δημοσιεύτηκαν σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


Η Χάντε Γκιουλσέν, σύζυγος του Εσάτ Γιοντούκ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.


Σε αυτή, το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό, ενώ στέκεται μπροστά στη θάλασσα, με φόντο έναν εντυπωσιακό στολισμό με λευκά λουλούδια. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε στα τουρκικά: «Ευτυχία». Το ζευγάρι μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση από το ευτυχές συμβάν, κρατώντας έτσι την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

O Ιλιτζαλί στα 52 του χρόνια μετρά ήδη στο ενεργητικό του τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια και τέσσερις κόρες.
Η 25χρονη Ayca από την Τουρκία είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της δίπλα στον Ατζούν το 2020, όταν και κυκλοφόρησε μία κοινή τους φωτογραφία, όπου απολάμβαναν τις διακοπές τους στο κότερό του.

Πηγή: protothema.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook