H επανεμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα στην Κύπρο, μετά τη περιπέτεια υγείας του, που απείλησε τη ζωή του.

Με την κιθάρα του επί σκηνής, στο πλευρό φίλων και συνεργατών, γερός, δυνατός και ανανεωμένος, με λιγότερα κιλά και το χαμόγελο που τον χαρακτήριζε πάντα, ξανά στα χείλη του, η πρώτη δημόσια εμφάνιση του στην Κύπρο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον περασμένο Μάιο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ταξίδεψε στην Κύπρο για την παράσταση «Άγαμοι Θύται», όπου και συμμετείχε παίζοντας μουσική με την κιθάρα του.

Η διαδρομή της αποθεραπείας συνεχίζεται, όμως κάθε μέρα, ο Δημήτρης Σταρόβας, πηγαίνει όλο και καλύτερα, όπως μαρτυρούν τα βίντεο που ανεβάζει.

Για τον ίδιο η συμμετοχή του, στο πλευρό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, στην Κύπρο, ήταν ένα στοίχημα που έδωσε μάχη για να κερδίσει. Τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο κι πλέον βάζει νέους στόχους.

Όπως λέει ο ίδιος η περιπέτεια υγείας του άφησε ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, που το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεπεράσει.

Ο καλός του φίλος, Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» για τον Δημήτρη Σταρόβα και την κατάστασή του.

«Ο Δημήτρης από τις πρώτες μέρες που έπαθε το εγκεφαλικό, είχε σώας τας φρένας. Είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή του, πήρε το μήνυμα. Με φοβερή αξιοπρέπεια και ισορροπία το ξεπέρασε. Ακόμα, το κέντρο της ομιλίας έχει ένα προβληματάκι, αλλά πιστεύω ότι δεν θα τον ταλαιπωρήσει για πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ο κάθε άνθρωπος που παθαίνει κάτι τέτοιο, νιώθει αυτό που του συμβαίνει, αλλά δεν μπορεί να το εξηγήσει. Ο Σταρόβας το εξήγησε, το νιώσαμε όλοι. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, νέο παιδί, παρά την ηλικία του. Η παιδικότητα είναι αυτή που προχωρά την καθημερινότητά μας, γιατί η καθημερινότητα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μας».

Τέλος, τόνισε για τον φίλο του: «Εύχομαι πραγματικά να το ξεπεράσει γρήγορα. Το αξίζει. Η σκηνή τον βοηθά πάρα πολύ. Η σκηνή του θεάτρου είναι η ζωή. Καταλαβαίνετε ότι αφού στη σκηνή που είναι αντανάκλαση της ζωής μπορεί κανείς να βελτιωθεί, μπορεί να βελτιωθεί και έξω από αυτή. Το θέμα είναι όλοι να μαθαίνουμε από τα παθήματά μας. Η ιατρική είναι η μόνο πρόληψη. Οι άνθρωποι έχουμε φοβερή ροπή στα πάθη. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία της εγκράτειας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook