«Ξελιγουρευόμαστε με τους κοιλιακούς και τους πισινούς και μετά λέμε ότι είναι άσχημο να γίνεται;»

Για τις δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου, σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση, μίλησαν σήμερα (5/9) στην εκπομπή «Summer’s Cool».

Η Νατάσα Μποφίλιου είχε αναφερθεί χτες σε σχόλια που της έκαναν άνθρωποι μέσα από τη δουλειά όπως ότι « που πάς έτσι με τέτοια περιφέρεια μπορείς να προχωρήσεις;»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Ξέρετε πόσες τραγουδίστριες με μεγαλύτερη περιφέρεια έχουν κάνει καριέρα; Μην πω την Αντέλ, που μας έρχεται στο μυαλό ολονών… Στις εκπομπές υπάρχει μία βαθύτατη υποκρισία! Γιατί όταν βγαίνουμε και δείχνουμε τα κορμιά, τα μαγιό και τους κοιλιακούς του Morrone και τα θαυμάζουμε και ξελιγουρευόμαστε και μας βλέπει ο κόσμος να το κάνουμε και για την κορμάρα της Καγιά, μοιραία βάζουμε όλους τους άλλους που δεν είναι έτσι σε μία άλλη κατηγορία!».
«Θα δείχνατε εμένα χωρίς μαγιό; Τώρα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Είδες τι λες; Ωραία καλλίγραμμα. Δεν είπε κανείς ποτέ, ας το πάρω για εμένα, α τι ωραίος χοντρός!», συνέχισε.

«Αμφισβητείς ότι καθόμαστε και ξελιγουρευόμαστε με τους κοιλιακούς και τους πισινούς και μετά λέμε ότι είναι άσχημο να γίνεται;», ρώτησε την Μαριάντα Πιερίδη ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook