Και το όνομα αυτού: Νικόλας!

Τον μικρότερο γιο τους βάπτισαν το απόγευμα της Παρασκευής 6/9 η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης.

Το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον γιο τους Βύρωνα και τον μικρότερο γιο τους που γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Η βάπτιση του μικρότερου γιου τους έγινε σήμερα, στην ίδια εκκλησία που είχε γίνει και η βάπτιση του πρώτου τους παιδιού στη Βάρη.

Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει και αυτή τη βάπτιση, όπως και του μεγαλύτερου γιου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ένα στόρι που ανέβασε αρχικά ο Dj Stephan στον λογαριασμό του στο Instagram πρόδωσε το ευτυχές γεγονός.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Νικόλας, όπως λέγεται ο πατέρας της Κατερίνας Στικούδη. Νονά ήταν η καλή της φίλη, Ελένη, ενώ μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο μάνατζερ της δισκογραφικής εταιρείας Minos, Jim Varounis τη μπομπονιέρα κοσμούσε ένα καραβάκι με μια άγκυρα, ενώ πάνω ήταν γραμμένο το όνομα του μικρού και η ημερομηνία του μυστηρίου.

Σε άλλη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη να ποζάρει μαζί με τις φίλες της και όπως θα δείτε ήταν όλες ντυμένες στα μπλε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook