Η ανάρτηση της από το Φεστιβάλ που γίνεται στην έρημο κάθε χρόνο τέλος Αυγούστου.

Η Καλομοίρα ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα, επέστρεψαν στην Αμερική όπου ζούν μόνιμα και η Καλομοίρα κατάφερε και ΄΄εζησε μια μοναδική εμπειρία που ήταν στη λίστα με τις επιθυμίες της.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγος της κατάφεραν και πήγαν στο Φεστιβάλ του Φλεγόμενου Ανθρώπου, (Burning Man). Το Burning Man είναι μια εβδομαδιαία εκδήλωση μεγάλης κλίμακας στην έρημο που επικεντρώνεται στην «κοινότητα, την τέχνη, την αυτοέκφραση και την αυτοδυναμία» και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Την αποκάλυψη έκανε η Καλομοίρα το απόγευμα της Κυριακής 8/9 δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στην έρημο με τον σύζυγό της.

«Λοιπόν, αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Μόλις γύρισα από το Burning Man με τον άντρα μου—ένα μέρος από τη λίστα επιθυμιών μου που έπρεπε να επισκεφτώ. Η ενέργεια, η δημιουργικότητα και η καλοσύνη όλων ήταν πραγματικά απίστευτες, και η τέχνη ήταν καταπληκτική», έγραψε η Καλομοίρα στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Kalomira (@itskalomira)

Το Burning Man είναι ένα φεστιβάλ ελεύθερης έκφρασης, χωρίς θεατές, αλλά μόνο με συμμετέχοντες. Ανοιχτό σε κάθε μορφής τέχνη, με απίθανα installations και δραστηριότητες που περιλαμβάνουν από DJ sets και αυτοσχέδια πάρτι μέχρι σεμινάρια και εργαστήρια. Οργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Burning Man Project.

Στο Burning Man πηγαίνουν χωρίς πορτοφόλι. Δεν υπάρχει κανενός είδους χρηματική συναλλαγή, καμία αγοραπωλησία και όλα είναι δώρο. Ο κόσμος φέρνει μαζί του όσα χρειάζεται για να επιβιώσει μια εβδομάδα στην έρημο – τροφή, νερό, ρούχα κλπ – και οτιδήποτε επιθυμεί να χαρίσει, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Τα δώρα μπορούν να είναι από ένα γεύμα μέχρι ένα μασάζ, από ένα χειροποίητο κόσμημα μέχρι ένα μπουφάν – άλλο η έρημος τη μέρα, άλλο τη νύχτα. Και εννοείται πως όλα τα events είναι δωρεάν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook