«Δεν με άφησαν να μπώ στη συναυλία, έχω πάθει σοκ», λέει σε ένα βίντεο η TikToker.

Με μια σειρά βίντεο η Κατερίνα Σαλάκα εμφανέστατα φορτισμένη κατήγγειλε ότι έγινε δέκτης πολύ άσχημης συμπεριφοράς από τους συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι ενώ η ίδια είχε συνεννοηθεί να βγει στη σκηνή μαζί της, όπως είχε γίνει και πριν από περίπου έναν μήνα στην εμφάνιση της στη Σϊβηρη Χαλκιδικής.

Η Κατερίνα Σαλακά έγινε γνωστή στο ελληνικό TikTok με τα βίντεο που αναρτά, στα οποία μοιράζεται με τον κόσμο μηνύματα αυτοπεποίθησης και ευημερίας με το χαρακτηριστικό πλατύ της χαμόγελο.

Μάλιστα η Κατερίνα Σαλακά είχε ξεκινήσει και μια συνεργασία με την Μαρίνα Σάττι καθώς η τραγουδίαστρια έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok. Όπως λέει η Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, , αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Όπως ακούγεται να λέει αναστατωμένη σε ένα από τα βίντεο: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση.

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Με δάκρυα στα είπε είπε ακόμη ότι όχι μόνο δεν της επέτρεψαν να μπεί στο χώρο της συναυλίας στον Λυκαβηττό αλλά δεν την άφησαν ούτε τουαλέτα να πάει΄

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Το θέμα σχολίαστηκε και από την πρωινή εκπομπή του MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook