Ιστορία έγραψε η γαμήλια δεξίωση ζάμπλουτου ζευγαριού από τον Λίβανο στο ΟΑΚΑ κάτω από το στέγαστρο Καλατράβα

Οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ μεταμορφώθηκαν αναλόγως για να υποδεχτούν μια γαμήλια δεξίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ το βράδυ της Κυριακής.

Η Μις Λίβανος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Φέχμι Καραγκουλά, γόνο πάμπλουτης οικογένειας, στην Αθήνα με το φαντασμαγορικό πάρτι που ακολούθησε κάτω από την αψίδα του Καλατράβα να είναι η επιτομή της χλιδής.

Επταώροφη τούρτα και βεγγαλικά, διάσημοι τραγουδιστές από τον Λίβανο, ορχήστρα που έπαιζε Ευανθία Ρεμπούτσικα κι ένας ατελείωτος μπουφές. Ένας γαστρονομικός παράδεισος που θύμιζε περισσότερο με έργο τέχνης παρά με μπουφέ γάμου.

Οι φωτογραφίες από το στολισμένο ΟΑΚΑ άκρως εντυπωσιακές. Το παραμυθένιο τοπίο συνέθεταν μεγάλα τραπέζια στολισμένα με κεριά και λευκές ορτανσίες. Πάνω στο σερβίτσιο είχαν τοποθετηθεί ευχαριστήρια μηνύματα για τους εκατοντάδες καλεσμένους.

Υπό τους ήχους της Ανατολής, το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με την ορχήστρα να παίζει μουσική πάνω σε μια ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο όπου ζουν μόνιμα, σε μια απλή τελετή και με λίγους καλεσμένους.

Η δεύτερη γαμήλια τελετή τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. O επιβλητικός χώρος δίπλα στη θάλασσα είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχτεί τους καλεσμένους του ζευγαριού και ο στολισμός ήταν υπέροχος με λευκά λουλούδια και πρασινάδα.

Αλλά το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. To OAKA μετατράπηκε σε έναν παραμυθένιο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από την αψίδα Καλατράβα στην είσοδο του σταδίου.

Τα τραπέζια στολίστηκαν με λευκά λουλούδια, κεριά και χρυσά μαχαιροπίρουνα, ενώ στα πιάτα υπήρχαν ευχαριστήρια μηνύματα του ζευγαριού για τους καλεσμένους.

Η 29χρονη νύφη μαγνήτισε τα βλέμματα με το στράπλες πριγκιπικό νυφικό της. Το αραβικό Marie Claire μάλιστα έκανε ειδική μνεία στο νυφικό και το κεντημένο στο χέρι μακρύ βέλο.

Έφερε την υπογραφή του γνωστού Λιβανέζου σχεδιαστή Τζορτζ Χομπέικα και χρειάστηκαν 714 εργατοώρες για να ραφτεί.


Mεταξύ των καλεσμένων στο γαμήλιο πάρτι ήταν η Βίκυ Καγιά και η Μαρίνα Βερνίκου. Η γνωστή φωτογράφος πήγε στο πάρτι φορώντας ένα απίθανο glam φόρεμα με παγιέτες και κρόσια.


Στο γαμήλιο πάρτι και η Βίκυ Καγιά

Η Μαρίνα Βερνίκου δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι, γράφοντας στη λεζάντα:

“Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω τις όμορφες γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας. Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!”.

H νύφη και ο γαμπρός


Η Μάγια Ρεΐντι γεννήθηκε το 1995 από μητέρα Ρωσίδα και πατέρα Λιβανέζο. Είναι απόφοιτη της Φαρμακευτικής Σχολής του Lebanese American University. Το 2018 κατέκτησε τον τίτλο Μις Λίβανος και εκπροσώπησε τον Λίβανο.


Ο σύζυγός της Φάχμι Καραγκουλά, είναι γιος της Σιχάμ Τουένι, και εγγονός του Γκριμπράν Τουένι, δημοσιογράφου και ιδρυτή της κορυφαίας αραβόφωνης εφημερίδας An-Nahar.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook