Περιμένουν αγοράκι με τα γεννητούρια να έρχονται Χριστουγεννιάτικα.

Πατέρας για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Σολδάτου στο ένθετο Secret, η σύντροφος του δημοφιλούς τραγουδιστή αναμένεται να γεννήσει τα Χριστούγεννα

Οπότε τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί, το οποίο σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει είναι αγόρι.
Αν και οι δύο ανυπομονούν να γίνουν κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική τους ζωή.

Στις αρχές Αυγούστου είδαµε την Αλεξάνδρα µε τη µητέρα της, Μιράντα Πατέρα, στη sold out συναυλία του δηµοφιλέστατου τραγουδιστή στο Κατράκειο Θέατρο. Η 26χρονη σύντροφός του απαθανατίστηκε να τον απολαµβάνει µε µαύρο outfit, επιχειρώντας να «καµουφλάρει» τα λίγα κιλάκια που τότε είχε πάρει λόγω της εγκυµοσύνης. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς η διαφορά ήταν ήδη αισθητή.

Εκείνος, από την πλευρά του, δεν έχει κρύψει το πόσο θέλει να γευτεί την πατρότητα. «Είναι από τα πράγµατα που θέλω να πετύχω στη ζωή µου. Κάποια στιγµή θέλω να καταφέρω να κάνω οικογένεια. ∆εν το φοβάµαι καθόλου. Ερχεται µε τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναη στιγµή αυτή. ∆εν υπάρχει ηλικία. Οπως σ’ τα φέρει η ζωή. Απλώς δεν µου αρέσει να µιλάω για τα προσωπικά µου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Οταν νιώσω άνετα, θα µιλήσω», έχει πει.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του ένθετου Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα βρίσκεται στο «Κέντρο Αθηνών» τη νέα σεζόν

Προς το παρόν, ο τραγουδιστής εστιάζει στην επικείµενη συναυλία του στο Ηρώδειο, στις 15 Οκτωβρίου, για καλό σκοπό: Τα έσοδα του live του θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωµατείο «Aurora», που «αγκαλιάζει» ασθενείς µε λευχαιµία και τις οικογένειές τους µέσω της προσφοράς στέγης, παροχής ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και ενισχύοντας µεγάλες µεταµοσχευτικές µονάδες της χώρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook