O ηθοποιός αναφέρθηκε στην κριτική που ασκείται για τον Μάρκο Σεφερλή που υποδύθηκε τον νικητή της Eurovision, Nemo .

O ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος,μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή που τον έβγαλε από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρισκόταν για καιρό.

Όσον αφορά το σκετς του Μάρκου Σεφερλή επί σκηνής, με τον ηθοποιό να μιμείται το Nemo, νικητή της φετινής Eurovision, αλλά και τις αρνητικές αντιδράσεις, δήλωσε:

«Αν είναι κοροϊδία, είναι από τον ίδιο τον τραγουδιστή που ήταν έτσι η αμφίεσή του, όχι από έναν κωμικό ηθοποιό που μιμείται κάποιον. Ξαφνικά μας λένε ότι υπάρχει και τρίτο φύλο. Ο γιατρός Σούρας είπε ότι τα φύλα είναι δύο, άντρας και γυναίκα».

Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Γιάννη Καπετάνιου και του Μάρκου Σεφερλή είπε:

«Μου κάνει εντύπωση που ο Γιάννης Καπετάνιος δεν ήρθε να δει την παράσταση. Ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός κι εγώ ένας τιποτένιος. Τώρα γίνεται το αντίθετο, φέρνει η ζωή αλλιώς τα πράγματα», είπε.

Ειδικότερα, ανέφερε για τις οικονομικές περιπέτειες που είχε: «Όλο το προηγούμενο διάστημα, προ Μάρκου δηλαδή, ήμουν στην κόψη του ξυραφιού. Επανήλθα και εγώ στην κανονική ζωή, που λένε, την οποία είχα στερηθεί τόσα χρόνια, στο θέατρο και στη δουλειά μου».

Για το σκέτς του Nemo στην επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος σχολίασε: «Αν ήταν κοροϊδία ήταν από τον ίδιο τον τραγουδιστή που ήταν έτσι η αμφίεσή του. Όχι από έναν κωμικό ηθοποιό που κάνει μια επιθεώρηση και μιμείται κάποιον ρόλο. Στην Ελλάδα δεν είχαμε προετοιμαστεί για να δεχτούμε ότι ο κύριος τάδε πήγε με τον άντρα του τον κύριο τάδε στο Ηρώδειο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα μεγάλο δίλημμα, γιατί ξαφνικά μας λένε ότι υπάρχει και τρίτο φύλο. Υπάρχει ο, η και το. Κάποια στιγμή σηκώθηκε ένας γιατρός που παρακολούθησε την παράσταση και είπε ότι τα φύλα είναι δύο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις